2821092526 6947002532 Δεληγιαννάκη 104, Χανιά kanterakismarbles@gmail.com

Ευάγγελος Καντεράκης
Μάρμαρα - Γρανίτες - Πλακάκια - Χανιά Κρήτη


Η Εταιρεία Ευάγγελος Καντεράκης Μάρμαρα, με έδρα στα Χανιά της Κρήτης, ιδρύθηκε το 2010 με βάση τη φιλοσοφία της υψηλής ποιότητας και της συνεχούς εξέλιξης στον τομέα της μαρμαρογλυπτικής και της επεξεργασίας φυσικών λίθων. Ο ιδρυτής της, Ευάγγελος Καντεράκης, είναι απόφοιτος της Σχολής Μαρμαρογλυπτικής της Αθήνας, έχοντας αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία από το 1999.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που καλύπτουν την εμπορία, επεξεργασία και τοποθέτηση φυσικών λίθων, όπως μάρμαρα, τεχνογρανίτη, κεραμικά πλακάκια, υλικά υπερχείλισης πισίνας, Dekton, Lapitec, σκάλες, πατώματα και τζάκια. Η εμμονή μας στην ποιότητα και η δέσμευσή μας στην αρτιότητα και την αισθητική κατασκευών μας αντανακλάται στην ικανοποίηση των πελατών μας και την αναγνώρισή μας ως ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στον τομέα.

 

Μάρμαρα - Γρανίτες

Μάρμαρα - Γρανίτες

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην εμπορία, επεξεργασία και τοποθέτηση μαρμάρων και τεχνογρανίτη, προσφέροντας ευρύ φάσμα επιλογών για κάθε ανάγκη και προτίμηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεραμικά πλακάκια

Κεραμικά πλακάκια

Είτε πρόκειται για μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι, ή εξωτερική αίθουσα, τα κεραμικά πλακάκια μας είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στον χώρο σας μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και προσωπικότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπερχείλιση Πισίνας

Υπερχείλιση Πισίνας

Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέρουν μια μακροχρόνια και αξιόπιστη λύση για την υπερχείλιση της πισίνας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Dekton

Dekton

Η τεχνολογία Dekton βασίζεται στην αποκλειστική διαδικασία sinterized particle, μια εξελιγμένη μέθοδος υψηλής τεχνολογίας που δημιουργεί μια ανθεκτική επιφάνεια με ανώτερες ιδιότητες σε σύγκριση με τη φυσική πέτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Lapitec

Lapitec

Διατίθεται σε μια ποικιλία πλακών διαστάσεων και φινιρισμάτων που αναδεικνύουν την ομορφιά και την αυθεντικότητα της φυσικής πέτρας, προσφέροντας επιλογές που εναρμονίζονται με κάθε διακοσμητικό στυλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επένδυση σε Τζάκι

Επένδυση σε Τζάκι

Οι επενδύσεις τζακιών που προσφέρουμε είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία υλικών και σχεδίων, προσφέροντας επιλογές που εναρμονίζονται με το στυλ και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ