2821092526 6947002532 Δεληγιαννάκη 104, Χανιά kanterakismarbles@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Ευάγγελος Καντεράκης
Μάρμαρα - Γρανίτες - Πλακάκια - Χανιά Κρήτη

 

Η Εταιρεία Ευάγγελος Καντεράκης Μάρμαρα, με έδρα στα Χανιά της Κρήτης, ιδρύθηκε το 2010 με βάση τη φιλοσοφία της υψηλής ποιότητας και της συνεχούς εξέλιξης στον τομέα της μαρμαρογλυπτικής και της επεξεργασίας φυσικών λίθων. Ο ιδρυτής της, Ευάγγελος Καντεράκης, είναι απόφοιτος της Σχολής Μαρμαρογλυπτικής της Αθήνας, έχοντας αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία από το 1999.

Η πορεία του Ευάγγελου Καντεράκη στον χώρο της μαρμαρογλυπτικής ξεκίνησε από το 1998, παρακινούμενος από την αγάπη του για τον φυσικό λίθο και τη δημιουργία μοναδικών έργων τέχνης. Καθ' όλα αυτά τα χρόνια, δεν περιορίστηκε μόνο στην εκτέλεση εργασιών, αλλά επέδειξε διαρκή δέσμευση στη βελτίωση και την ανάπτυξη της επιχείρησής του.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

 

Η εξειδίκευσή του στην Αγγλία, κατά τη διάρκεια του 2018 έως του 2019, αποτελεί ένα ακόμη σταθμό στην επαγγελματική του πορεία. Παραμένοντας εκεί για 8 μήνες, εργαζόταν αδιάκοπα, εμπλουτίζοντας την τεχνογνωσία του και επιτυγχάνοντας νέα επαγγελματικά υψηλά επίπεδα.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που καλύπτουν την εμπορία, επεξεργασία και τοποθέτηση φυσικών λίθων, όπως μάρμαρα, τεχνογρανίτη, κεραμικά πλακάκια, υλικά υπερχείλισης πισίνας, Dekton, Lapitec, σκάλες, πατώματα και τζάκια. 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Η εμμονή μας στην ποιότητα και η δέσμευσή μας στην αρτιότητα και την αισθητική κατασκευών μας αντανακλάται στην ικανοποίηση των πελατών μας και την αναγνώρισή μας ως ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στον τομέα.

 
     
     
    2821092526