2821092526 6947002532 Δεληγιαννάκη 104, Χανιά kanterakismarbles@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Μάρμαρα - Γρανίτες
Ευάγγελος Καντεράκης - Χανιά Κρήτη

 

Η Εταιρεία Ευάγγελος Καντεράκης Μάρμαρα, με έδρα στα Χανιά της Κρήτης, αποτελεί έναν αξιόπιστο και κορυφαίο προμηθευτή σε μάρμαρα και γρανίτες, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε πελάτες ανά τον κόσμο.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην εμπορία, επεξεργασία και τοποθέτηση μαρμάρων και τεχνογρανίτη, προσφέροντας ευρύ φάσμα επιλογών για κάθε ανάγκη και προτίμηση. Με μια εκτενή γκάμα προϊόντων και χρωμάτων, καλύπτουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας σε κάθε είδους έργα και εφαρμογές.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας συνδυάζονται με τη συνεχή προσήλωσή μας στην ποιότητα και την καινοτομία, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Επιπλέον, η διαρκής ενημέρωσή μας για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον κλάδο μας μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του αγοραστή.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
     
 

Είτε πρόκειται για εσωτερικές εφαρμογές όπως πατώματα, τοίχους και επιφάνειες εργασίας, είτε για εξωτερικές κατασκευές όπως περιβάλλοντα χώρους και διακοσμητικά στοιχεία, η Εταιρεία Ευάγγελος Καντεράκης Μάρμαρα παρέχει εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία σε κάθε επιλογή.

 
     
     
    2821092526