2821092526 6947002532 Δεληγιαννάκη 104, Χανιά kanterakismarbles@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Lapitec
Ευάγγελος Καντεράκης - Χανιά Κρήτη

 


Οι πάγκοι κουζίνας Lapitec που προσφέρει η Εταιρεία Ευάγγελος Καντεράκης Μάρμαρα στα Χανιά της Κρήτης αντιπροσωπεύουν την απόλυτη συνύπαρξη μεταξύ προηγμένης τεχνολογίας και εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, προσφέροντας μια εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική και εντυπωσιακή λύση για κάθε κουζίνα.

Το Lapitec αποτελεί μια πρωτοποριακή κεραμική επιφάνεια πλήρως αναπτυγμένη στην Ιταλία. Διατίθεται σε μια ποικιλία πλακών διαστάσεων και φινιρισμάτων που αναδεικνύουν την ομορφιά και την αυθεντικότητα της φυσικής πέτρας, προσφέροντας επιλογές που εναρμονίζονται με κάθε διακοσμητικό στυλ.

Με την ανθεκτικότητα και την αδιαπέραστη φύση του στις ακτίνες UV, οι πάγκοι κουζίνας Lapitec διατηρούν τα χρώματά τους αναλλοίωτα με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, απαλλάσσονται από πόρους και δεν απορροφούν λεκέδες ή βακτήρια, προσφέροντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
     
 

Το Lapitec είναι ένα υλικό με εξαιρετική αντοχή σε γρατζουνιές, κρούσεις και τριβές, ενώ η ευκολία στον καθαρισμό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε κουζίνες, μπάνια, και άλλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξειδικευμένες αρχιτεκτονικές κατασκευές, αποδεικνύοντας την ευελιξία και την πολυλειτουργικότητά του.

 
     
     
    2821092526