2821092526 6947002532 Δεληγιαννάκη 104, Χανιά kanterakismarbles@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Dekton
Ευάγγελος Καντεράκης - Χανιά Κρήτη

 

Οι πάγκοι κουζίνας Dekton που προσφέρει η Εταιρεία Ευάγγελος Καντεράκης Μάρμαρα στα Χανιά της Κρήτης αντιπροσωπεύουν την απόλυτη συνάντηση μεταξύ προηγμένης τεχνολογίας και εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, προσφέροντας μια εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική και εντυπωσιακή λύση για κάθε κουζίνα.

Η τεχνολογία Dekton βασίζεται στην αποκλειστική διαδικασία sinterized particle, μια εξελιγμένη μέθοδος υψηλής τεχνολογίας που δημιουργεί μια ανθεκτική επιφάνεια με ανώτερες ιδιότητες σε σύγκριση με τη φυσική πέτρα. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα και τη μακροζωία των πάγκων κουζίνας Dekton, καθιστώντας τους ιδανική επιλογή για ένα χώρο με υψηλή χρήση και απαιτήσεις.

Η ηλεκτρονική μικροσκοπία αποκαλύπτει το μηδενικό πορώδες του υλικού Dekton, αποτέλεσμα της πυροσυσσωμάτωσης και της υπερ-συμπύκνωσης αποκλειστικά για το Dekton. Αυτή η τεχνολογική καινοτομία δημιουργεί μια εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια χωρίς μικρο-ελαττώματα, παρέχοντας έναν πάγκο κουζίνας που αντέχει στις απαιτήσεις της καθημερινής χρήσης.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
     
 

Οι πάγκοι κουζίνας Dekton είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη επιφάνεια που συνδυάζει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και τα πιο υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας έναν ανθεκτικό και εντυπωσιακό πάγκο κουζίνας που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα.

 
     
     
    2821092526